keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Näitä luen keväällä 2017

Koska en ole vielä tehnyt blogiini tätä listaa ja nytkin uskottelen itselleni, että minulla on aikaa siihen, vaikka oikeasti pitäisi tehdä rästissä olevia kouluhommia pois, teen sen nyt. Kyseessä on tuttu ''Näitä luen'' -sarjan lista, jossa kerron mitä luen kunkin vuoden keväällä ja syksyllä aina, kun uusi katalogi ilmestyy.

Kustantamot eivät ole missään mielijärjestyksessäni, vaikka toki minulla on sellainen. Ei varmaan pitäisi suosia ketään erityisesti, mutta... :D
Postauksen kuvat ovat kustantamoiden katalogeista, joten ne eivät ole omiani.


ART HOUSE

Jalava

Atena
Ironista eikö? En ole blogissani kertonut mitään, mutta en tosiaan ole enää yhdessä sen ihmisen kanssa, josta mainitsin yhdessä postauksessani. Siitä ei olisi tullut mitään. En ole tippaakaan surullinen, vaan olen pelkästään iloinen. Parempi näin.


Tämä kirja kiehtoo minua erityisesti siksi, koska en ole kovin hyvä rahan
kanssa ja luulen tästä olevan apua siihen.

HarperCollins

Karisto
MyllylahtiOTAVA
SILTALA

TAMMI


WSOY

Tältä näyttää oma kevään uutuuksien listani. Osan ehkä pyydän ja osan lainaan kirjastosta, kunhan saan oman kirjahyllyni kirjoja luettua ensin. Kirjakevääni taitaa olla enimmäkseen viime vuonna ilmestyneiden kirjojen lukemista ja koulun loppuun saattamista, mutta yritän lukea näitä uusiakin.

Lisäksi jo joitain vuosia sitten ilmestyneistä kirjoista kiinnostaa tämä:

Pekka Hiltunen - Iso

- Tämän kirjan hankin aivan varmasti itselleni jostain. Tuntuu niin mielenkiintoiselta jo pelkästään Hiltusen haastattelun kuuntelemisen perusteella. Tuo haastattelu löytyy YLE Areenasta, täältä.

Oletko sinä jo ehtinyt katsoa kevään uutuuskatalogeja? 
Löysitkö jotain mielenkiintoista uutta luettavaa?

4 kommenttia:

 1. Suosittelen Isoa! Se oli todella mieleenpainuva ja rohkea kirja.

  Kevätkatalogeja on tullut käytyä läpi sormet syyhyten. Tältä listalta odotan erityisesti Kemistiä.

  VastaaPoista
 2. Kiva ja monipuolinen lista - löytyikin pari sellaista kirjaa, jotka minun pitää ehdottomasti lisätä myös omalle listalleni. :D

  VastaaPoista
 3. Kevään kirjoja oli hauska koostaa. Joitain samojakin löytyy kattavasta listauksestasi. Mäkin suunnittelin muuten tänä vuonna lukevani Hiltusen Ison. Viime vuonna ilmestynyt Onni on ihan mahtava kirja ♥
  Tiia

  VastaaPoista
 4. Monipuolinen lista sinulla. Tuo Unelmahommissa vaikuttaa kiinnostavalta sekä myös moni valitsemistasi nuortenkirjoista. Kaarnan kätköissä aion ainakin lukea.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...